Samsung mobil

Samsung mobil

A Samsung a Galaxy S21 Ultra újabb titkos fegyverét tárta fel

2021. január 30. - Gazgeza

Mára a legtöbb Samsung rajongó tudja, hogy az új zászlóshajó trió közül a Galaxy S21 Ultra az egyetlen modell, amely maximális kijelzőfelbontással támogatja a 120Hz-et. Amit a Samsung Display-en kívül senki más nem tudott a hét elejéig, az az, hogy a Galaxy S21 Ultra új, alacsony fogyasztású OLED- kijelzővel is rendelkezik, és egyelőre ez az egyetlen okostelefon a piacon, amely büszkélkedhet ezzel az új technológiával.

Az új, alacsony fogyasztású OLED panel, amely a Galaxy S21 Ultra készülékkel debütált, azt állítja, hogy jobb fényerőt és energiahatékonyságot kínál, de alapvetően ugyanaz, mint korábban. Különálló fényforrás helyett az OLED panelek fényt termelnek, ha elektromos áramot sugároznak a panel önvilágító szerves anyagain keresztül. De az különbözik a Galaxy S21 Ultra új OLED paneljétől, hogy - megmagyarázhatatlan folyamatok révén - lehetővé teszi az elektronok gyorsabb és könnyebb áramlását a kijelző szerves rétegein .

A Galaxy S21 Ultra alacsony fogyasztású OLED-je 16% -kal hatékonyabb

Az okostelefon egyik leginkább energiaigényes eleme a kijelző, és a Samsung vállalta, hogy javítja az OLED-formulát, mivel az olyan újabb technológiák, mint az 5G, nagyobb nyomot hagynak az akkumulátor élettartamában. Végül, amit ez az új, alacsony fogyasztású OLED panel, amelyet a Galaxy S21 Ultra alkalmazott, elérheti a magasabb fényerőt és csökkenteni az energiafogyasztást 16% -kal.

A közelgő Galaxy S21 Ultra áttekintésünkben mélyebben elmélyülünk az akkumulátor-élettartam témájában, ezért maradjon velünk, ha meg szeretné tudni, hogy ezek a fejlesztések megtérültek-e a valós életben. De anélkül, hogy rontaná a főbb részleteket, a Galaxy S21 Ultra akkumulátorának élettartama már az első naptól kezdve jó benyomást tett ránk, és talán ez az új, alacsony fogyasztású OLED panel az oka.

A bejegyzés trackback címe:

https://samsungmobil.blog.hu/api/trackback/id/tr5916404902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása